Når fascist-tosser marchere ind i folketinget

100320160958

Når fascist-tosser marchere ind i folketinget

Fascistiske partier i Folketinget
Når man har regler som tillader fascister at organiserer sig, når de støttes med statstilskud og når de bliver, massivt bakket op og markedsført af mere end villige medier – så må man også forholde sig til situationen når fascist-tosserne kommer marcherende ind i folketinget.

Tilpasning af traditioner
Hvor skal de stille deres fane, skal der synges nationale sange ved folketingets åbning eller dagligt, når der holdes møder i salen, – det kunne være spørgsmål, man må forholde sig til.

Alt kan sælges
Det er ganske enkelt ikke et spørgsmål om de bliver valgt –
men om hvornår og om hvor mange.

Et varemærke
De kan kalde sig for national-konservative, genbruge eller opfinde fantasifulde navne for at påkalde sig opmærksomhed, – det ændre bare ikke på, at en fascistisk organisation kan sælges, som enhver anden vare, og på samme måde som frø-lår på dåse eller plastik-lorte fra Hong Kong.

Parti-design og populisme
Man følger en populistisk trends i samfundet, opretter en netværksorganisation med en designet platform, som var det modetøj eller alt muligt andet der er fremført af en salgsorganisation.

Succesraten
Der findes utallige eksempler i Europa på, at det kan lykkes, selv for kriminelle, ekstrem-syge samfundsskadelige og antidemokratiske tåber at blive valgt.

Et eksempel
Det neo-nazistiske Folkeparti – “Vores Slovakiet”, fik 8 procent, eller 14 pladser i parlamentet. Mere end 200.000 slovakker stemte for det ny-nazistiske folkeparti, Vores Slovakiet (L’SNS).

100320161002

Partiet historisk
Partiformanden, Marian Kotleba var formand for det forbudte nynazistiske Slovak Togetherness-Nationale Parti, der organiserede anti-roma stævner og udtrykte sympati for den slovakiske Nazi-marionet-regering under Anden Verdenskrig.

Populistisk propaganda
Partiets parlamentariske platform bygger på populistiske påstande om, at NATO er en terrororganisation samt, på vedholdende angreb på EU og Europas fælles valuta, euroen, som bruges i Slovakiet.

Nationalistisk og racistisk
Kotleba og hans parti er voldsomt nationalistisk og racistisk. De er fjendtligt indstillet over for romaer, flygtninge og muslimer.

Politiske mål
Kotleba kalder NATO for en kriminel organisation og kræver, at Slovakiet skal forlade EU. Han ønsker at sparke udenlandske selskaber ud og skabe en selvbærende slovakiske økonomi, primært baseret på landbrug og isoleret fra omverdenen, og han ønsker at forbyde homoseksuelle partnerskaber.

Kotleba ikke nybegynder.
I 2013 blev han valgt til byrådet og til borgmesterposten. Dengang hængte han et banner ud fra et vindue på sit kontor i den centrale by Banska Bystrica, hvorpå der kunne læses: “Stop NATO” – “Yankees, gå hjem”.

En fascist i Parlamentet
Udenrigsminister Miroslav Lajcak sagde, at efter Kotlebas succes, – “Opfattelsen af Slovakiets rolle i Europa vil være kompliceret. – Vi har valgt en fascist til Parlamentet.”

Reference
Webstedet //religiousreader.org/slovakia-election-neo-nazi-party-gains-fourteen-seats/”
Webstedet //religiousreader.org Neo-nazistiske parti gør en valg- gennembrud i Slovakiet

For yderlig læsning

Big Trouble for Europa i Slovakiet
 
Anklageskriftet imod Danskernes Partis græske søsterparti er nu klar