Netavisen, P77.dk – Højreradikalt ordbæ rammer Nørrebro

Netavisen, P77.dk: Højreradikalt ordbæ rammer Nørrebro

Modstandsmand Anders Gravers omgivet af sine venner.
Til venstre en ukendt rockeraspirant og til højre den voldsdømte tidliger leder af Danish Defence League Kasper Mortensen, der efter endt karriere i DDL, nu er blevet medlem af, den lokale Bandittos Rocker gruppe. Skriver Margrethe S. Hansen lidt om på Netavisen, P77.dk

–Og fortsætter
Den højreradikale modstandsmand Anders Gravers har taget sit vante våben i brug i forsøget på at lokke folk til sin demo på Nørrebro.

Våbnet er mund og ordbæ i tykke stråler.
Det køre ikke rigtigt for den højreradikale islamfjendske modstandsbevægelse Stop Islamiseringen af Danmark for tiden.

Deres modstandsfolk har det rigtigt svært med at lette bagenden og deltage i de demonstrationer som deres leder den tidliger slagter Anders Gravers arrangerer for dem.

Derfor har Anders Gravers taget sit velkendte våben i brug – mundlort og ordbæ.
Især lader han det sidste flyde i tykke brune stråler i Facebook gruppen for sin højreradikale modstandsbevægelse.

Og dermed er det ikke kun den konservative lokalpolitiker Rasmus Jarlow, der har lugtet, at det er en fed og billig politisk propagandafidus at slå sig op på at være det jødiske folks beskytter, når man kort før et kommunevalg ønsker at bevare sin stilling som ung levebrødpolitiker i Københavns Kommune.

Det er dog tydeligt at se at Anders Gravers er en sand mester som langt overgår den konservative Jarlow i at spinde en stor ordbæ på sagen.

Bare synd at Gravers anstrengelser ikke engang kan fylde en minibus ud, med folk der gider at deltage i hans klamme højreradikale forsøg på, at slå plat på, at der har været enkelte episoder på Nørrebro hvor folk med jødisk baggrund har været udsat for chikane fra lokale muslimske unge.

Reference
Netavisen, P77.dk //p77.dk/hojreradikalt-ordbae-rammer-norrebro

For yderlig læsning.

Fasinationen ved en gammel slyngel
 
Den slemme antisemitisme i tal
 
Høring om jødiske borgeres forhold i København