Netmagasinet P77.dk: Breivik vil oprette bloggernetværk fra fængslet


Breivik vil oprette et bloggernetværk han vil styre fra fængslet skriver han i et af de to breve som Netmagasinet P77.dk bringer i dag. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk 

-Og fortsætter
Netmagasinet bringer i dag to breve skrevet af Anders Behring Breivik i Ila fængslet.

I et af brevene skriver han at han ønsker at oprette et netværk af bloggere, der skal fremme hans antimuslimske ideologi og netværket Knight Templar Europe- som han påstår findes.

Brevene er skrevet på engelsk og er fra før starten af rettsagen.
Brevene er sendt til en person der hedder Tania.

Foruden oprettelsen af et bloggernetværk der skal sprede hans holdninger og kommende tre bøger, skriver Breivik også at han savner internettet, især Facebook og Twitter.

Han skriver at det er hårdt at gå fra 9.000 Facebook kontakter til nul internet. Tonen i Breiviks breve er let dog bruger han en del plads på at lufte sin harme over at han er blevet stemplet som sindssyg.

Ifølge ham så er den første psykiatriske vurdering af hans person ren bestillingsarbejde, fra hans fjender som han omtaler som kulturmarxister der ønsker at spærre ham inde på et sindssyganstalt og derved stemple andre militante nationalister og islammodstandere som sindssyge.

Reference
Netmagasinet P77.dk //p77.dk/radikalisering/danmark/breivik-vil-oprette-bloggernetvaerk-fra-faengslet

For yderlig læsning

Uriasposten analyser rapport om Politisk ekstremisme i Danmark