P77.dk: Breivik afslører i et brev en af sine kontakter

P77.dk: Breivik afslører i et brev en af sine kontakter

I et brev offentliggjort på nettet løfter Breivik lidt på sløret og afslører en af de kontakter han har samarbejdet med tilbage i 2009- 2010.

Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk

-Og fortsætter

Den norske avis Verdens Gang bringer i dag en artikel, som fortæller at terroristen Anders Behring Breivik fra sin fængselscelle sidder og kommunikere med andre højreekstremister og planlægger hvordan hans terrornetværk skal udbredes.

Brevene som Verdens Gang refererer fra er af det norske politi og Breiviks forsvarsadvokat blevet bekræftet som værende skrevet af Breivik.

Brevene kan også findes på en blog som en gruppe Breivik-sympatisører står bag.

I et af brevene som er fra maj måned komme Breivik med en beskrivelse af en person og en islamfjendsk organisation som han ifølge sig selv arbejdede med og havde kontakt til tilbage i 2009.

Han skriver om organisationen SIOA Stop Islamistation Of America.

Se: Den Amerikanske forbindelse

SIOA blev oprettet i 2009 af danske Anders Gravers og havde frem 2010 foruden Anders Gravers også amerikanske Kendra Adams og en vis DL Adams som talspersoner.

Parret har tilknytning til New English Review en amerikansk konservativt website med tætte bånde til den islamfjendske Counterjihad bevægelse i USA.

Se: SIOA er en Hate Group og på samme liste som Ku Klux Klan

I 2009 den 29 og 30 maj på Loews Vanderbilt Plaza Hotel i Nashville USA, afholdte New English Review et møde med følgende titel “Understanding the Jihad in Israel, Europe and America” Beskrivelse af dette møde findes ikke længere på New English Reviews hjemmeside men via web.archive.org kan man finde den oprindelige side.

Netop Kendra Adams fra Stop Islamisation Of America SIOA har Breivik ifølge sig selv haft et samarbejde med tilbage i 2009 – 2010.

“I worked for a while with the female leader of SIOA, Stop Islamisation of America, before she transferred the control of the organisation to Geller and Spencer.

She was Jewish also, btw. What is it with Jews and initiative btw? Why are Christians and atheists so incredibly lazy (proportionate to total number of people) compared to them? Statistically, Jews are significantly superior when it comes to individual initiative in all areas. Is it lacking role models or what?:D”
Citat: Anders Behring Breivik brev maj 2012.

Det er første gang at Breivik så direkte hentyder til en af sine kontakter.

Danske Anders Gravers der står bag oprettelsen af er flere islamfjendske organisationer, herunder danske Stop Islamiseringen af Danmark SIAD og amerikanske Stop Islamisation Of America SIOA , har hele tiden benægtet ethvert kendskab til Anders Behring Breivik og udtalt til pressen at ingen i hans organisation kendte noget til den norske terrorist.

Dog er der flere ting som peger hen mod at Anders Gravers enten taler mod bedre viden, eller ikke har været helt åben omkring sit kendskab til Anders Behring Breivik.
(Klik på screendump for stor størrelse)

P77.dk kunne allerede i august 2011 afslører og dokumenter, at Anders Gravers fra SIAD og SIOA, havde Anders Behring Breivik på sin Facebook venneliste og at mange af de personer som fik tilsendt Breiviks manifest var medlem af Facebook gruppen, Stop Islamisation of Europe, eller en af de andre Facebookgrupper i Gravers netværk.

Reference

For yderlig læsning

‘Counter-jihadister’ – Danmark
 
Bestyrelsesmedlem i Dansk Folkeparti: Lyt lidt mere til SIAD-formand Anders Gravers

4 comments on P77.dk: Breivik afslører i et brev en af sine kontakter

 1. Hold da op, hvor er i langt bagud her på denne side….
  gab..

 2. Glemmer i ikke lige at sige i arktiklen at en skribent på p77 faktisk også er på selv samme liste..
  Den person er..:
  En ekstremistisk debatør som foruden næsten dagligt at køre hetzh og lave person forfølgelse af personer og som var bagmand bag de autonomes voldelige demostration i århus i 2012.
  Navnet er

  S.Hansen.

  Iøvrigt har S.Hansen selv live på tv nævnt lige netop det at hun var ven med Breivik ( bemærk iøvrigt, hun er/var i studiet som DR’s ekspert ).

 3. Glemmer du at den blogger du nævner, har været en central brik i belysningen og dokumentationen for de netværk Breivik har haft relationer til?

  I mine øjne bør vi have den ypperste respekt og stolthed over at der findes mennesker som kæmper kampen med så fantastiske resultater.

 4. Bedriver hun hetz og personforfølgelse mod autonome?

  Det er ny info.

Comments are closed.