P77.dk – DFs forbuds-fascister og EID-festen

Netavisen, P77.dk – DFs forbuds-fascister og EID-festen: DFs forbuds-fascister og EID-festen

Ingen sag er for smal for Dansk Folkepartis intolerante forbuds-fascister. Igen og igen ser man samme flok af intolerante forbuds-fascister fra højrefløjens muslim-forskrækkede overdrev, kaste sig over et hvert tiltag der forsøger at sætte fokus på muslimers hverdag her i landet. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet, P77.dk //p77.dk/blogs/shansen
-Og fortsætter
Danmarks Radio vælger i år at sætte spot på den muslimske helligdagsfest Eid, med radio, TV og en fest den 20 august, hvor man foran den nye koncertbygning i DR kan komme og fest med glade muslimer.

Der vil være madboder, fest, sang og kamelridning.
Alt i alt gøjl og sjov lidt som når Tivoli eller DR byder på julesjov i december.

Eller når DR en gang om året inviter alle til Henrik Goldschmidts julekoncert hvor der blandes mellemøstlige, danske, kristne, muslimske og jødiske toner.

Men ak en af Dansk Folkepartis populistiske klovne, Ole Hyltoft der er så heldig at sidde i Danmarks Radios bestyrelse, han kan slet ikke sove om natten når han tænker på flokken af muslimer og deres venner der snart skal fejres af hele Danmarks TV.

Med typisk DF-armagedon retorik tordner han frem i pressen, om at fejringen af Eid svare til at danskerne fejrede Hitlers nazistiske ungdomsorganisation Hitler Jugends fremmarch.

Hvor gak i låget kan man være ?
Hvis man nu skal fortsætte i samme tåbelige tangent som Hyltoft, dog med en lille krølle på den nationale grisehale, kunne man så ikke sige at Dansk Folkepartis ungdomsorganisation DFU nok mere lugter af Hitler jugend end muslimerne ?

I hverfald er det et faktum at der i DFU har være op til flere unge mænd og kvinder, der ganske tydeligt har frattiseret med højreekstreme og sågar nazistiske kræfter her i landet- godt nok smider ledelsen i DF dem ud efter afsløringer i pressen- men det lugter sgu alligevel lidt når Hyltoft eller andre fra DF aldrig nævner disse DF-skabsnazister, men bare kværner derud om muslimske nazister, de påstår går i danske børnehaver og folkeskoler og som nu skal lave kamelridning og krydderiduftende madboder foran DRs koncertbygning i København

Nævn mig bare een muslim i Danmark der har meldt sig ind i DNSB, det danske nazi-parti ?

Reference
Netmagasinet, P77.dk //p77.dk/blogs/shansen-dfs-forbuds-fascister-og-eid-festen

For yderlig læsning

Dansk Folkeparti klar til valgkamp