P77.dk – Redox hjemmeside lukket

Det antiracistiske Researchkollektivet Redox der knyttes til den yderste venstrefløj i Danmark har fået lukket sin hjemmeside. Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk – /demokrati/ytringsfrihed/redox-hjemmeside-lukket

-Og Margrethe S. Hansen fortsætter på NetAvisen P77.dk med b.la. følgende.
 
Det er gruppens internetudbyder Surftown som har valgt at tage hjemmesiden ned af deres server.

Redox udgav kort tid efter terrorangrebet i Norge den 22 juli i år en omfattende rapport om et hemmeligt racistisk netværk kaldt ORG på den yderste højrefløj i Danmark.

Ifølge Redox så er ORG netværket bevæbnet og står bag et omfattende personregister et såkaldt landsforræderarkiv kaldt “Den store hukommelse”.

ORGs landsforræderarkiv indholder private personoplysninger såsom familieforhold, bopæl og arbejdsplads på personer der af ORG opfattes som fjender af den yderste højrefløj i Danmark.

Redoxrapporten om ORG netværket bragte flere personfølsomme oplysninger om personer der ifølge Redox knytter sig til ORG netværket.

ORG netværkets ledelse og andre på den yderste højrefløj i Danmark valgte at politianmelde Redox for brud på dansk registerlov.

Politiets efterforskning er ikke afsluttet.
Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk/demokrati/ytringsfrihed/602-redox-hjemmeside-lukket Du kan læse mere HER
 

Herover ses et screendump fra Datatilsynets net-medie

Reference
//datatilsynet.dk/afgoerelser/afgoerelsen/artikel/paabud-til-databehandler-om-at-stoppe-offentliggoerelse/
NetAvisen P77.dk /demokrati/ytringsfrihed

For yderlig læsning

REDOX: ORG – logen bag det ekstreme højre 
 
Dansk Folkeparti angriber medier for at bruge informationer fra hjemmesiden, Redox 
 
Hjemmeside for ‘Stop islamiseringen af Europa (SIOE)’ lukket