P77: Har Bibi været i træning hos Kurt Westergaard ?

The Bibibomb i FN bygningen.
I denne uge afholdte FN sit årlige møde for den der såkaldte fred.

Skriver admin på Netnmediet P77.dk -Og fortsætter
Og som altid udnyttede lederne af fredselskenede nationer anledningen til at få skabt mest opmærksomhed omkring deres egne bestræbelser på at skabe fred og stabilitet i “lokalområdet”.

Normalt er det Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad, der med sine kradse udfald mod naboen Israel, plejer at løbe hjem med alle forsiderne.

Men i år må man sige at Ahmadinejads nabo, premierminister Benjamin Netanyahu med kaldenavnet Bibi -virkeligt har øvet sig på at stjæle pressens opmærksomhed.

Og man ser ganske tydeligt at den kære Bibi har trænet heftigt hos vores allesammens bombetegnemand Kurt Westergaard. Skriver admin på Netnmediet_P77.dk

Erhvervspraktik
Dansk Folkeparti foreslår nu, at sende medlemmerne af Folketingets erhvervsudvalg i praktik på virksomhederne.

– I stedet for alle de her eksotiske udlandsrejser, så burde medlemmerne af erhvervsudvalget hellere hvert år tage 14 dage i virksomhedspraktik.

– Udvalget burde bruge tiden på noget, vi kan bruge i Danmark fremfor at rejse til Indien og Kina for at se, hvordan de arbejder for tre kroner i timen, siger Dansk Folkepartis medlem af erhvervsudvalget, Kim Christiansen.

Ifølge Kim Christiansen kan de 14 dages erhvervspraktik nemt indpasses i de i alt fire mødefri måneder, Folketinget har hvert år. siger han til bt.dk/ritzau

Reference
//.bt.dk/ritzau
//p77.dk/har-bibi-vaeret-i-traening-hos-kurt-westergaard_netmediet_P77.dk

For yderlig læsning

Kan DF-Forsanger Kim Christiansen være syg et sted, og så være frisk det andet sted?
 
10.000 kører dagligt med alkohol i blodet
 

3 comments on P77: Har Bibi været i træning hos Kurt Westergaard ?

  1. Det er da godt nogen gør noget konstruktivt, som Kim der tør fremlægge sine tanker og idèer. For derefter at svines til af klaphatte fra pressen, som dig Carl-Erik.
    Om Kim i privaten nyder lidt alkohol ska være mig usagt og faktisk sagen uvedkommende, men det er normale mennesker jo ganske udmærket klar over. Hvis ikk de er småberusede og lidt for had-/fordomsfulde også som dig Carl-Erik.

  2. Huhu han er da mægtigt modig at han tør fremlægger noget som helst. Manden der var sygemeldt fra sit job i kommunalbestyrelsen samtidigt med at han førte sig frem som den store sangskriver og sanger. Nu er det jo dig og dine Erik der står for had og fordomsfuldhed samt druk og vold

  3. Armen i er da helt ude i skoven, med jeres syge injurier gutter. For satan da, “mig og mine” ved i tosser jo ikk hvem er, for det ka i ikk se på FB./nettet. Men jeg har nu personligt ikk rørt EN øl i 2uger, selvom jeg er 29år. Ka i to tosser sige det samme, hvilket egentligt rager mig en fjer.
    La nu være at bli for personlige, selv jeg har grænser og dem ønsker i seriøst ikk at overtræde. Sådan et par sataniske kommunister, FØJ!
    – Kim er ikk en i min omgangskreds(Snakkede indimellem kort med ham førhen, fordi jeg ligesom arbejdede klods op af), selvom han har boet og haft virksomhed længe i Hadsund. Jeg fatter ikk hvor i nu er på vej hen i skoven tosser.!

Comments are closed.