SF: Dansk Folkeparti hykler om fartmålere


Dansk folkeparti foreslår nu på baggrund af Station-2s udsendelse på TV2 i går om hasarderet kørsel, at der skal sættes fartmålere, de såkaldte stærekasser, op ved strækninger, hvor der er vejarbejde. Skriver SF i sin pressemeddelelse

-Og fortsætter
Der er tale om fuldtonet hykleri, mener SF’s trafikordfører Anne Baastrup, der fremsatte et beslutningsforslag om fartmålere på udsatte veje i december 2010, men som DF var i mod.

-Hvis DF havde støttet SF’s beslutningsforslag, kunne vi allerede i dag have vedtaget fartmålere på udsatte vejstrækninger og dermed have sørget for, at vanvidsbilisterne blev fanget og straffet, udtaler Anne Baastrup, men der skulle åbenbart en tv-udsendelse til, før alvoren gik op for DF.

Det er meget mærkeligt, at der skulle gå så lang tid før DF og Kim Christiansen kom ud af busken.

Vi har jo haft rigelig dokumentation for, at danske bilister ikke overholder hastighedsbegrænsningerne, men dem ønskede DF ikke at lytte til dengang, siger Anne Baastrup og henviser bl.a. til en rapport fra Danmarks Tekniske Universitet fra september 2010 om fartmålere.

Nu vil jeg i Folketinget komme med endnu et forslag om fartmålere, og så må vi se, om DF vil stemme for denne gang.

Eller om der er tale om spil for galleriet, hvor de bare ønsker at puste sig op i medierne og så alligevel stemmer imod i Folketingssalen, siger Anne Baastrup.

For yderlig læsning.

Seneste nyt fra SF