SF: Kina til Varde er forrygende.

Regeringens målbevidste satsning på at skaffe udenlandske investeringer til Danmark og samtidig sikre produktionsarbejdspladser bærer nu frugt. Skriver SF i sin pressemeddelelse

-Og fortsætter
Formanden for Folketingets klima- og energiudvalg og SF-ordfører på både energi og handel, Steen Gade er utrolig glad for dagen positive beskæftigelseshistorie fra vestjylland.

-Vi kan i Danmark være rigtig glade for, at tårnfabrikken i Varde nu alligevel ikke smækker dørene i og sender kompetent arbejdskraft på gaden.

Med overtagelsen er vi med til at sikre en kompetent arbejdskraft og 120 arbejdspladser i Varde.

Det er rigtig positivt, at endnu en kinesisk virksomhed er interesseret i det grønne Danmark.

En ny væsentlig vindaktør er kommet til Danmark.
Det er med til at styrke Danmarks førende position indenfor grøn energi og dermed også bidrage til at skabe endnu flere grønne arbejdspladser.

Handels – og investeringsministerens fokus på at sikre grønne investeringer i Danmark er en helt afgørende satsning for at skabe nye arbejdspladser, som erstatning for de op mod 200.000 vi tabte de sidste tre år under den tidligere regering.

Grønne investeringer, der både er med til at sikre fremtidige arbejdspladser i Danmark, men også er med til at videreudvikle Danmark som førende indenfor grøn energi, udtaler Steen Gade.

-Det er samtidig en illustration af, at man både kan sikre og skabe produktion i Danmark, hvis der satses målbevidst på det, og når der samarbejdes mellem regeringen, og i denne sag de 2 virksomheder, der henholdsvis sælger og køber.

Efter mange mistede arbejdspladser kan de kinesiske investeringer være vejen frem til mange flere og nye arbejdspladser, som vi gerne skal tiltrække i de kommende år – blandt andet som følge af energiaftalen, siger Steen Gade.

For yderlig læsning

Seneste nyt fra SF
 
Se den Grønne gruppe i parlamentet her