Ballerup Bladet lagde spalte til løgne og fordrejninger

Ballerup Bladet lagde spalte til løgne og fordrejninger
Landsbyens lokalsprøjte, Ballerup Bladet, har igen ønsket at få opmærksomhed, desværre er det ikke for det gode, men mere noget i retning af, at lægge platform til Dansk Folkepartis evindelige primitive form for propaganda, der ofte rummer uvederhæftige personangreb.

Offeret sidder efterfølgende tilbage, ensomt som en fugl i en oliepøl efter en miljø-katastrofe.

Tager man til genmæle, så får forulemperen yderlig omtale, hvilket ofte kan gavne, ud fra princippet om, at dårlig omtale er bedre end ingen omtale.

Et virkemiddel som er set hyppigt brugt af mennesker som mener, at de har gavn af, – et miljø med fordomme og uvidenhed samt manglende vilje eller evne til at erhverve sig viden,
-et uvidenhedens univers til spredning af deres propaganda.

Det er en kendt sag at netop Dansk Folkeparti, ligger helt i front, når det gælder om at afskære sine medmennesker fra at komme til orde på de sociale medier, hvor man på det nærmeste, har gjort det til en dyd at sprede desinformation.

Man må undre sig over, at et lokalt medie som Ballerup Bladet, ønsker at støtte en type aktiviteter som kunne få annoncører til at genoverveje sin markedsføringsstrategi.

Misinformation er en type propaganda, der er designet til at manipulere publikum på det rationelle niveau, ved enten miskreditering, modstridende oplysninger eller forkerte konklusioner.

En hyppigt brugt form for misinformation er, at blande en tekst med en vis grad af fakta, observation og løgne, hvorefter man drager falske uvederhæftige konklusioner, -eller man vælger at afsløre et selvvalgt udsnit af fakta, præsenteret som en helhed, “den ultimative sandhed”.

For yderlig læsning.

Kenneth Kristensen Berth fordrejer sandheden
 
Useriøs debat om hashhandel i Ballerup
 
Hvad sker der for Dansk Folkeparti i Ballerup?
 
Fra Dansk Folkepartis skrivestue
 
Træt af fremmedhad, dropper Dansk Folkeparti
 
Populismens langfredag
 
Kikset Dansk Folkeparti gadekampagne