PEGIDA (Pipgida) nedlukning i Toronto


PEGIDA (Pipgida) nedlukning i Toronto
Toronto zionistiske Centre og Jewish Defense League (JDL) Canada var vært for, Paul Weston, leder af PEGIDA UK og Lars Hedegaard, – det var ikke en udpræget succes.

Forestillingen
Arrangementet var planlagt til at begynde kl 19:30, – men flere biler begyndte allerede, at forlade stedet kl. 20:00. Publikum havde betalt 20 $ (102 DKr.) og 36 $ (183 DKr.) – for deres billetter til showet.

Spild af tid og penge
Tænk at nogen gider betale for det, vi har oplevet dem live, ganske gratis, – det kunne de godt ha skånet os for.

Paul Westons politiske parti, Liberty GB, fik 418 stemmer ved valget i 2015. – Rent til grin.

210320160048

Demagoger
De latterlige europæiske demagoger var blevet inviteret til Canada for, at dele deres frygt-mongering med en veloplagt publikum, den 10. marts 2016. af Toronto zionistiske Centre og JDL Canada.

På plakaten
JDL of Canada skulle være vært for Paul Weston (leder af PEGIDA UK) og Lars Hedegaard (Ex-formand for det danske Trykkefrihedsselskab) – med det formål, at tale om: Truslen fra den radikale islamiske Immigration og Erosion af vores frihedsrettigheder.

071120100150

Voldelig ekstremistisk organisation
Jewish Defense League (JDL) – er blevet identificeret som en “voldelig ekstremistisk organisation” af FBI. – En grotesk kendsgerning, som de håbefulde kendis- og publikums-magneter sikkert ikke har den store forståelse for.

21020320160109

Hysteriske løgne
Man kan vist roligt påstå, at man også i Canada er ved at være rimelig træt af hysteriske løgne om farlige muslimer og invaderende indvandrere, fremført i en hysterisk retorik – og af personer med en drastisk forvrænget opfattelser af virkeligheden.

210320160115

Anders Breivik
– Det er ikke helt overraskende, at den norske massemorder, Anders Breivik citerede Westons skrifter i sit -manifest, kan man læse på, webstedet //thestar.com/opinion/commentary/2016/03/10/the-disturbing-movement-against-syrian-refugees-in-canada.html” > netmediet thestar.com

200320162333

En positivt kontrast
Som iøvrigt også fortæller om billeder af canadiere, som inviterer syrere ind i deres hjem og samfund, der er blevet en positivt kontrast, – til protester og vold fra grupper som Pegida, anti-islam og anti-immigrant bevægelser, som breder sig over hele Europa. (Pegida er den tyske forkortelse for Patriotiske europæere Against islamiseringen af Vesten.)

For yderlig læsning.

Anti-Racist Canada
 
Den foruroligende bevægelse mod syriske flygtninge i Canada
 
PEGIDA nedlukning i Toronto
 
Katrine Winkel Holm: Så lægger 180grader endnu engang avis til en afsindig løgnehistorie om TFS-formand, Lars Hedegaard.
 
FBI: Legendarisk rapstjerne modtog dødstrusler fra jødiske ekstremister
 
Trykkeselskabets terror-samarbejde mere bredt
 

Trykkefrihedsselskabet samarbejder med terrorister