Troels Heeger og Søren Villemoes på afveje

Troels Heeger og Søren Villemoes på afveje
-Der er intet så dejligt som at blive lagt for had af idioter -så ved man, at man må gøre noget rigtigt.

William Blake sagde det træffende: Listen to the fool’s reproach! It is a kingly title. Skriver agger på Bloggen, Modpress,

-og fortsætter.
Så i den forbindelse er det kun rart at se, at kommentatorerne Troels Heeger og Søren Villemoes har valgt at foretage et usagligt og ineffektivt udfald mod Modspil.dk i et længere indlæg om politisk fodboldfeber.

Er Villemoes og Heeger da idioter?
Nuvel, jeg tror ikke, at jeg nødvendigvis vil beskylde dem for at være dårligt fungerende med en intelligens, der er for lav til, at de kan fungere i samfundet på normale vilkår.

Til gengæld er der ingen tvivl om, at de falder i den kategori af kommentatorer, som det giver mening at betegne som nyttige idoter.

Folk, der taler meget om frihed og demokrati og deres eget progressive og frigjorte standpunkt, men som egentlig hele tiden synes at lægge mest energi i det, når det handler om at hetze mod muslimer og islam.

-Manden har jo dybest set ramt noget væsentligt -Tjek det ud.
De kan kendes på, at de nægter at tage fat på de reelle problemer, vi har i vores samfund omkring så alvorlige emner som ligestilling og ytringsfrihed, men er parat med en opsang, lige så snart det på en eller anden måde skulle handle om de skrækkelige muslimer.

De foregiver at adskille sig positivt fra ekstremisterne i Trykkefrihedsselskabet og Dansk Folkeparti (og skrigosfæren), men afslører sig uvægerlig ved ikke at have andet end anti-islamiske plader at sætte på. skriver agger, på Bloggen, Modpress,
Reference, Bloggen, Modpress.dk