Engelske Krigshelte

Engelske Krigshelte
Denne video viser uddrag af en tv-dokumentar, der beskriver den lidet kendte historie om de tusindvis af muslimske, sikh og hinduistiske soldater, der kæmpede i den britiske hær.

Muslimske soldater kæmpede i den britiske hær årtier før hvide nationalistiske ledere, som Oswald Mosley blev fængslet af Winston Churchill for at være forrædere.

Et faktum som Dansk Folkeparti, British National Party (BNP), Sverigedemokraterna (SD), English Defence League (EDL), Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) og ligende ekstremistister sandsynligvis aldrig vil fortælle dig noget om.

Efter ide af Carsten
Under Anden Verdenskrig deltog ca. 2,5 millioner soldater fra Indien, Pakistan og resten af det indiske kontinent, frivilligt i den britiske hær, og danner den største frivillige hær nogensinde i verdenshistorien.

Den indiske hær bestod af sikher, hinduer, Parsis, og cirka en tredjedel af dem var muslimer.

Indiske tropper kæmpede ved Dunkerque, og under kommando af feltmarskal Archibald Wavell, fik England de første større sejre under 2. Verdenskrig.

De Indiske tropper besejre Mussolinis fascister i Libyen, Egypten, Eritrea og Etiopien, og sikrede Engelsk adgang til vigtige olieforsyninger i Libanon og Irak.

Indiske tropper kæmpede sammen med den engelske hær i Afrika, herunder i operation Battleaxe, kompas og Crusader, i begge slag om El Alamein i Burma, Hong Kong, Italien, Malaya, Singapore og Syrien, og i kampe om Imphal, Kohima og Monte Cassino, og forhindrede de japanske fascister i at slutte sig sammen med deres tyske og italienske ligesinnede i Iran.

British National Party foregive, at Winston Churchill ville have støttet dem.

Virkelighedens BNP-forfædre, som er British Union of Fascists (BUF) -Blev lederen, Oswald Mosley, fængslet af Winston Churchill under 2. Verdenskrig, og BUF-aktivisten, William “Lord Haw Haw” Joyce, blev henrettet for forræderi efter 2. Verdenskrig.

Reference
Webstedet //birminghammail.co.uk/news/midlands-news/forgotten-army-400000-muslim-soldiers
Webstedet //bbc.com/news/uk-46124467/Forgotten Muslim soldiers of World War One ‘silence’ far right

1 comment on Engelske Krigshelte

  1. Jeg er ret sikker på, at min afdøde svigerfar – som blev såret ved Tobruk og reddet af libyske frivillige, og derefter var i Burma med The Chindits – ville have spyttet langt efter BNP-idioterne.

    Familieapokryfaen vil vide, at han gennembankede en kollega, som var medlem af Mosleys Sturmtroopers.

Comments are closed.