Er vores demokrati virkeligt så svagt ?

Hizb ut-Tahrir, det islamistiske parti med afdeling også i Danmark, trækker i disse dage kritiske forsider hjem.

Men er vores demokrati virkeligt så svagt, at det ikke længere orker eller kan rumme holdninger, som hendes flertal ikke bryder sig om?

Den danske afdeling af det globale islamistiske parti Hizb-ut-Tahrir er som andre af partiets afdelinger altid på jagt efter avisforsider.

Omtale giver opmærksomhed og kan lokke flere medlemmer til.
Nu har Hizb-ut-Tahrir været så smarte at leje sig ind i Det Kongelige Bibloteks bygning “Den sorte diamant”, en bygning som regnes for en af Danmarks nationale stoltheder.

Der skal de så afholde et debatarrangement med emner som væbnet muslimsk modstand mod fremmede styrker i Afghanistan, og dermed også mod de danske soldater.

Temaet er usympatisk og provokerende, og det har med rette foraget store dele af den danske befolkning.

Mange har spurgt, om det overhovedet er i orden at et så kontroversielt islamisk parti, som er yderst fjendtligt indstillet til Vesten og Danmark, har ret til at debattere krigen i Afghanistan og den danske deltagelse med et særdeles kritisk udgangspunkt.

Og kan man helt lovligt mene, at danske soldater må bekæmpes i Afghanistan.
Og skal bevægelser eller partier, der har som et mål at afskaffe demokratiet, have ret til at eksistere.

Disse spørgsmål burde være simple at besvare, men er det desværre ikke i disse dage.

Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk…

Og slutter med følgende:
Hizb-ut-Tahrirs møde i Den sorte diamant er åbent for alle, så hvorfor ikke udnytte den åbenhed og deltage i debatten inde i salen.

Hvorfor holde sig til at stå udenfor og forsøge på at overdøve dem med råben og tomt megafonsnak, som de sikkert slet ikke kan høre inde i bygningen?

Debat og samtale er demokratiets sprog, så hvorfor ikke tale til dem på det sprog, som man så gerne vil have dem til at forstå?

Reference
Net-Avisen P77.dk…

For yderlig læsning

Antidemokrat, kvindefjendsk og middelalderlig