Nazister bag homofjendske klistermærker

280820132249

Danske nazister bag homofjendske klistermærker i København.
Det var nynazister fra den højreekstremistiske gruppe Danmarks Nationale Front DNF, som stod for opklistringen af de homofjendsk klistermærker, som årets Homopride deltagere blev mødt af flere steder i indre København. Skriver Margrethe på Netmagasinet P77.dk
-og følger historien op med flere detaljer

På deres hjemmeside skriver nynazisterne følgende om grunden til deres angreb på homoseksuelle i Danmark.

“Du kan idag sjældent tænde dit fjernsyn uden at se et program med en homoseksuel mand eller kvinde og som oftest en dreng eller en pige.

Unge og letpåvirkelige mennesker som ser disse programer finder det pludselig normalt at være homoseksuel og nok også en god måde at få lidt ekstra opmærksomhed på.” Skriver Margrethe på Netmagasinet P77.dk

Angiveligt kunne det se ud som om de tror, at man kan blive homoseksuel af at se fjernsyn. Det er godt nok lidt af en nyopdagelse, som de får svært ved at bevise videnskabeligt.

Men hvis teorien er opstået ud fra egne erfaringer, så kunne man jo antage, at de selv er nogle hyggelige “lege-onkler” som bare har set for mange gamle hitler-film i fjernsynet, og derfor syntes at det er en god måde at få lidt ekstra opmærksomhed på.

Så måske skulle de bare ha valgt et andet fjernsynspogram.

Men man må da undre sig over hvor nemt den type, meget små højreekstremistiske grupper kan få omtale/reklameplads i landets største medier, som for eksempel i Netavisen, ekstrabladet

Margrethe fortsætter med at fortælle lidt om, at Danmarks Nationale Fronts holdninger bygger på højreradikale og racistiske ideologier og gruppen består af både højrenationalister og nynazister.

280820132302
Nynazister med i antimuslimsk demonstration holdt af Stop Islamiseringen af Danmark: Foto Redox

Foruden sit samarbejde med russiske nynazister, har Danmarks Nationale Front også et uofficielt samarbejde, med den islamfjendske gruppe Stop Islamiseringen af Danmark og medlemmer af Danmarks Nationale Front ses ofte som deltagere i demonstrationer afhold af Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark.

Reference
Netavisen, ekstrabladet //ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2076122.ece
Du kan sikkert læse mere på Netmagasinet P77.dk

For yderlig læsning.

Nazister sælger våben på Facebook

Ryd forsiden! Islamkritikere i Stor-demostration