Netavisen P77: Breivik havede kontakt til andre højreekstremister

Flere højreekstremister fra English Defense League har personligt mødt og talt med Breivik i London i 2010. Skriver, Margrethe S. Hansen / Netmagasinet P77.dk

-Og fortsætter
Som beskrevet i en tidligere artikel har den norske terrorist Anders B. Breivik haft kontakt til mange især i det europæiske Counterjihad miljø.

Foruden antimuslimske bloggere og debattøre har Breivik også haft interesse i at skabe kontakt til personer som deltager i grupper der er kendt for at lave aktioner på gadeplan.

Kontakten til personer der støtter forskelige Counterjihad grupper primært i Europa, har han opbygget ved i årevis at debatter i indvandrings og islamkritiske forums på internettet og ved at opbygge sig et socialtnetværk på Facebook bestående af personer med tilknytning til Counterjihad miløjet og andre muslimfjendske grupper.

Breivik fokusere især på to Counterjihad grupper i sit manifest og opfordre til at højrenationalister der ønsker at bekæmpe islam melder sig ind i dem.

Grupperne er English Defence League EDL og Stop Islamisation of Europe SIOE. Stop Islamisation Of Europe er stiftet af og ledet af danskeren Anders Gravers der også står bag en stærkt antimuslimsk gruppe i Danmark der kalder sig for Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark SIAD.

Reference, Netmagasinet P77.dk –

For yderlig læsning

Dansk_Folkeparti Hvad fanden rager Breivik os 
 
Højreekstremistisk terror-angreb på moske i Nakskov
 

 
Billedet: Et Screen dump / En kommentar fra kommentarfeltet på, Netmagasinet P77.dk