P77.dk – Dansk leder af islamfjendsk netværk afviste ikke Breivik

Anders Gravers leder af SIOE, siger Anders Behring Breivik blev fundet for ekstrem for 18 måneder siden. Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk/radikalisering/danmark

Og fortsætter –
P77.dk kan dokumenter at Gravers, for kun 13 måneder siden havde Breivik blandt sine personlige Facebookvenner.

Anders Gravers, leder af det danske islamfjendsk netværk, Stop Islamisation Of Europe SIOE, har ikke fortalt at en af hans personlige Facebookvenner, var Anders Behring Breivik.

Han har heller ikke fortalt, at de var venner for 13 måneder siden, selv om Breivik ifølge Anders Gravers egne udsagn fra 24 juli i år, for hele 18 måneder siden, det vil sige et halvt år før man kan finde ham blandt Gravers Facebookvenner, var blevet afvist og nægtet medlemskab i en SIOE gruppe på Facebook, fordi en af hans venner brugte et billed af nynazisten Jonni Hansen, som sit profilbilled.

Gravers udtalte følgende til dansk presse den 24 juli i år:
“Foreningen SIOE er baseret i Aalborg, og formand Anders Gravers, siger til TV2 Nord, at Anders Behring Breivik ansøgte om medlemskab af facebookgruppen for 18 måneder siden.

-Vi har ikke haft direkte kontakt med ham,” siger Anders Gravers og fortæller, at da Anders Behring Breivik ansøgte om medlemskab, tjekkede man hans baggrund og fandt ud af, at en af hans venner på facebook brugte et billede af den tidligere danske nazileder, Johnni Hansen, som sit profilbillede.

Derfor blev hans ansøgning afslået.
[…]
P77.dk kan i dag afsløre et screencap, taget den 26. juni 2010 af Anders Gravers personlige Facebookvæg, hvor man tydeligt kan se Anders Behring Breivik, blandt Gravers andre Facebookvenner.

Skriver Margrethe S. Hansen – på NetAvisen P77.dk – Du kan se det HER

Herover ses et udskrift af politiets samtale på nødtelefonen

Reference
NetAvisen P77.dk

For yderlig læsning.

Hjemmeside for Stop islamiseringen af Europa (SIOE) lukket
 

 
Medlem af Dansk Folkeparti modtog massemorderens manifest