P77: Formodet nynazist anholdt ved Vejlegården

Formodet nynazist anholdt under dagens demonstration ved Vejlegården i Vejle.
Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk
-Og fortsætter
Flere kilder der deltog i dagens store demonstration i Vejle ved restaurant Vejlegården, har her til aften oplyst til P77.dk at en formodet nynazist der var mødt op for at vise sin støtte til den omstridte restaurant er blevet anholdt.

Anholdelsen skete foran restaurant Vejlegården, hvor den formodet nynazist stod sammen med andre der var mødt op for at støtte restaurantør Amin Skov under den 3F venlige demonstrationen imod løndumping og for den danske overenskomst model, der i dag samlede omkring 2.000 mennesker.

Restaurant Vejlegården er blevet stridens kerne i en konflikt, mellem fagorganisationen 3F og den kristlige fagforening KRIFA der har tegnet en ny overenskomst med Vejlegården.

KRIFAs overenskomst forringer Vejlegården ansattes lønaftale og arbejdstagerrettigheder på 41 ud af 46 punkter når man sammenligner med en 3F overenskomst.

Den formodet nynazist blev anholdt, fordi han i følge politiet forsøgte at opildne og provokere til ballade og derefter nægtede at opgive sit navn til politiet.

Anholdelsen sker i kølvandet på grove trusler (en kopi her) sendt til flere ledende personer i 3F, herunder til 3Fs organisatoriske formand Poul Erik Skov og til personer i 3F Vejle.


Klik her for at se i læsbar størrelse
De har alle har modtaget annonyme trusselsbreve hvor i de trues med brandattenat og vold ikke kun rettet mod dem selv, men også mod deres familiemedlemmer.

I de annonyme trusselsbreve står der også at dem der vælger at deltage i dagens demonstration, skal vide at de vil blive fotograferet og aflagt besøg efterfølgende.

Truslerne mod 3F mistænkes for at komme fra danske højreekstremister.

Reference
Net-Avisen P77.dk //p77.dk/radikalisering/danmark/formodet-nynazist-anholdt-ved-vejlegarden

For yderlig læsning
 
En-fag-boss-filosoferer-ved-strygebrættet
 

Og-

Christian-Defence-League–Danish-Division-nu-med-antisemitisk-slogan