P77.dk – Pas på de onde muslimer kommer ?

Ekstra Bladet forsøger at blande sig i folketingsvalget med en antimuslimsk skrækhistorie.

Ekstra Bladet skriver “Afsløring: Sharialoven hersker i Danmark” og fortæller at om 15 år vil man i Danmark opleve mange steder der har muslimsk sharia som dømmende magt.

Men hvad siger virkligheden? Skriver Margrethe S. Hansen på p77.dk/blogs/shansen/ –

Og fortsætter
Ekstra Bladet har ret i at der findes fundamentalistiske muslimer i Danmark, der ikke gider at deltage i demokratiet, men foretrækker at leve efter en fundamentalistisk fortolkning af muslimsk sharia.

Dog skal det også med at man er dypt indskrænket, eller har fået alt for store doser af Dansk Folkepartis skræmmekampagner ind med modermælken, hvis man tror på Ekstra Bladets skrækhistorie, om at islamistiske fundamentalister i Danmark på nogen måde om 15 år kommer til at være mange nok og stærke nok til at etablerer sig som en markant magtfaktor i områder, hvor der boer mange muslimer.

En ting er Ekstra Bladets valghistorie og noget andet er virklighed.

Virkligheden den som er skrællet for Ekstra Bladets sensationsvinkel er at gruppen af hardcore islamister i Danmark er ganske lille og på ingen måde repræsentativ for flertallet af Danmarks muslimer.

Virkligheden er også at flertallet af danske muslimer, ikke gider muslimske landsbytosser der drømmer om at erstatte demokratiet med religiøst sharialov.

Reference
//p77.dk /blogs/shansen/595-pas-pa-de-onde-muslimer-kommer

For yderlig læsning
 
Jan Fagerlund: Angående valget Harry, …
 
Hold frygten kørende og honorarerne flydende
 
Firoozeh Bazrafkan: Karen har du set den der dokumentar om