Pia Kjærsgaard: Nu er jeg tilbage fra ferien i sommerhuset på Santorini

Pia Kjærsgaard: Nu er jeg tilbage fra ferien i sommerhuset på Santorini

Her har i mig tilbage igen! 

Er det ikke bare dejligt?

040820141122

Pia Kjærsgaard Monday, 4 August 2014 at 09:29

Ferie på Santorini
Nu er jeg tilbage fra ferien i sommerhuset på Santorini.
Den dejlige græske Ø, hvor der er fred og ro og tid til at lade op til den politiske sæson.

Dansk Folkeparti indleder i dag vores sommergruppemøde i Kolding, hvor vi holder 3 dages sommergruppemøde, og hvor vi tilrettelægger, hvordan vi bedst præsenterer vores politik, og hvad vi har at byde på i det travle folketingsår, hvor der nok kommer folketingsvalg enten allerede til efteråret eller senest foråret.

Tror jeg da, Men vi går på med krum hals, og glæder os til at komme i gang.
Santorini, Greece

For yderlig læsning.

Socialdemokraterne med ny kampange