Tillid til det danske politi

-også ved branden på Vejlegården
Den 22. januar bliv forpagteren af Restaurant Vejlegården anholdt og sigtet for brandstiftelse og forsøg på forsikringssvindel.

Siden har en gruppe af hans nærmeste venner ført personlig hetz mod Sydøstjyllands politi og især efterforskningslederen.

Senest er der startet en underskrift indsamling af samme gruppe personer, som har til formål at forsøge, at presse politiet til at stoppe deres efterforskning af forpagteren.

Der er skrevet læserbreve, hvor der bliver fortalt usandheder om politifolk med navns nævnelse, for at hænge disse personer ud i offentligheden og derved presse disse til, at stoppe efterforskningen af forpagteren.

Med din underskrift her støtter du op om, at Danmark er et land, hvor grupper af borgere ikke skal have lov at chikanere enkeltpersoner i ordensmagten, samt støtter op om, at politiet skal have fred og ro til at gennemføre deres efterforskning.

Også i forhold til Vejlegårds branden.

http://skrivunder.net/tillid_til_det_danske_politi_-_ogsa_ved_branden_pa_vejlegarden
Skriver gruppen bag oprettelsen

Det er en kendsgerning at politiet her i landet, har høje opklaringsprocenter og generelt set, har et godt omdømme og høj moral.

Det er meget uklædeligt, som vi har set det  i den sidste tid,
at enkeltpersoner opføre sig som en gemen pøbel.

Det være sig i læserbreve eller aktiviteter på Facebook.
Skam jer!

For yderlig læsnig.

Lars von Munthausens eventyr
 
//halvorsensk.wordpress.com/2013/02/07/hedegaardsagen-der-er-stemmer-i-lortet
 

1 comment on Tillid til det danske politi

Comments are closed.