Veteraner i ledtog med højreekstremist bag grov chikane af Veteran Partiet

Veteraner i ledtog med højreekstremist bag grov chikane af Veteran Partiet

Efter Netavisen P77.dk’s afsløring af støttegruppen Krigsveteraner og Pårørendes samarbejde med lederen af den stærkt antimuslimske forening SIAD, har formanden for det danske Veteran Parti Jimmy Bartholdy Heüser offentligt taget afstand fra krigveteraners samarbejde med politiske ekstremister af alle slags.

Af Margrethe S. Hansen – Netavisen, P77.dk

Nu udsættes hans parti for grov chikane af foreningen Krigsveteraner og Pårørende.

I artiklen Danske soldater hjem til krig mod islam kunne P77.dk fortælle, hvordan den private støtteforening Krigsveteraner og Pårørende har indgået et samarbejde med formanden for den omstridte stærkt antimuslimske forening Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD), Anders Gravers, der på sin hjemmeside skriver Danmark er i krig med muslimer og Islam.

SIAD opererer på den yderste højrenationale fløj i Danmark og er gentagne gange sat i forbindelse med det national-ekstremistiske miljø både herhjemme og i udlandet.

Gravers har også stiftet partiet Stop Islamisation of Europe (SIOE), der har kontakt til store dele af Europas yderste højrefløj og samarbejder med den voldelige gruppe English Defense Leauge i et paraply netværk kaldet The European Freedom Initiative.

På trods af at støtteforeningen Krigsveteraner og Pårørende i deres vedtægter oplyser at foreningen er apolitisk, har de valgt at gøre Anders Gravers til formand for foreningens afdeling i Aalborg. Beslutningen blev ifølge flere medlemmer fra Krigsveteraner og Pårørende truffet ved en demokratisk afstemning i foreningen.

P77.dk’s afsløring vækker foragelse i det danske forsvars og veteranmiljø.
En af dem som undrer sig er formanden for det danske Veteran Parti Jimmy Bartholdy Heüser.

Jimmy Bartholdy er selv krigsveteran og har blandt andet som FN-soldat brugt mere end ti år af sit liv på at kæmpe for bedre forhold for hjemvendte danske soldater.

I 2009 stiftede han enkeltsagspartiet Veteran Partiet….

Reference
Du kan læse hele artiklen på Netavisen, P77.dk
 
Læs mere om SIAD …På SIAD-Info…HER
 
Læs også om Anders Gravers dom, for begået overtrædelse af Retsplejelovens § 651,…HER