“Den, der sår had vil høste fængsel”

“Den, der sår had vil høste fængsel”
“Hvis nogen verbalt bliver angrebet på grund af sin race, religion, hudfarve, sprog eller lignende, må det ikke passere ustraffet. Den, der sår had vil høste fængsel,” siger den østrigske justitsminister Wolfgang Brandstetter.

Derfor er agitation mod “fremmede” (ikke-østrigere) nu, for eksempel strafbare handlinger.

Handlinger som, at nedtone eller benægte folkemord og folkedrab betragtes som strafbare, og tilskyndelse straffes med op til to års fængsel. Den østrigske regering har lagt hårdt ud og den tyske er også i bevægelse.

Google, Twitter og Facebook, har indgået en aftale, efter pres fra den Tyske regering.

030120160040

Politiets Efterretningstjeneste, PET, har de seneste måneder skærpet opmærksomheden over for politisk ekstremistiske grupper på bl.a. den yderste højrefløj, med skærpet overvågningen af højreradikale grupperinger. Skriver man på hjemmesiden, /jyllands-posten.dk /indland/ Jyllandsposten, her til aften.

Når man følger med i hvad der skrives/spredes af regulær hadepropaganda med falske budskaber, så må man da også undre sig over, formålet med den adfærd.

De sociale medier er skæve i forhold til viden-deling, almen hygge-hejsa kultur og skæmmet af en udbredt brug af blokeringer.

Sidstnævnte fungerer nærmest som en visuel henrettelse efter princippet “ude af syne ude af sind” hvilket ofte har undret.

Man kan hvis man vil, lære noget af alle mennesker, bevares ind imellem er det noget negativt, men mange gange kan det være op til en selv, om man med lidt tålmodighed kan vende det til noget positivt.

For yderlig læsning.

Oraklet fra Ekstrabladet med offerrollen
 
Nullermandens parti, stor-demonstration
 
Skamløs protest mod asylcenter