Karen West delte Mouna Daadouches status.

Karen West delte Mouna Daadouches status.
Karen West shared Mounas status.
10 hours ago
Min uforbeholdne tak til Mouna. Og yderligere ord er overflødige, læs selv. :)
Tørklædeopråbet har åbnet op for en spændende debat, om ikke andet , den der handler om, at frit vælge hvordan , man ønsker, at definere sig selv som muslim udefra personlige og frie valg, og normer man selv træffer som, selvstændig tænkende individ.

Jeg viser gerne min solidaritet med mine muslimske med søstre, der oplever hån, chikane, ydmygelse og trusler for deres basal og grundlæggende ret , nemlig, at gå iført tørklæde og niquab i et demokratisk samfund, hvor der er religionsfrihed.

Resten kan læses på Karen West status
Og på Mouna Daadouches status

Inna Shevchenko, kvinden som ses i videoen herover med motorsaven, har fået politisk asyl i Frankrigefter at have modtaget flere trusler.

Se: Femen aktivist får politisk asyl i Frankrig

De alvorligste kom efter at gruppen, med en motorsav have savet et krucifiks ned i Kiev.

-Jeg syntes ikke at jeg hørte din stemme Karen – Hvor var du og Mouna?
Er det kun sjovt at snakke om religiøse symboler (tørklæder), støtte Femen / Amina-affæren fordi det handler om muslimer?

Mouna er ferm til at skrive.

Af Mouna Daadouche
“Amina-affæren” er blevet genstand for polemik i de arabiske lande og debat om kvindens rettigheder i de vestlige lande.

Den internationale opsigt skyldes, at den stiller spørgsmålet om, hvor store udfordringer feminismens står overfor i de muslimske lande. Hele historien er forløbet som en mareridtsagtig føljeton for den unge kvinde, som er hovedpersonen.

For ifølge den altdominerende opfattelse i hendes samfund og dets magtinstanser har hun overskredet sociale og kulturelle tabuer, moralske normer og selve grundlaget for en religion, hvor blottelse af kroppen svarer til blasfemi og krænkelse af islam.

Men er Amina det nye ansigt på den mellemøstlige kvinde? Har hun sat gang i en protestbevægelse, som spirer frem og vinder udbredelse?

Denne unge kvinde, som er erklæret ateist og frigjort kvinde, ser ud til på en gang at være offer, skrækeksempel og syndebuk for et samfund, som fordømmer kvindefrigørelse og forlanger af kvinden, at hun underkaster sig de herskende skikke og religiøse normers forbud.

Indespærret, overfuset, udsat for det mest hårdhændede behandling af sin egen familie og truet på livet af salafister er denne unge kvinde blevet straffet strengt for en handling, der udsprang af hendes egen fri vilje – ikke af hjernevask, ikke af indoktrinering, ikke af psykiske problemer.

De, som hader og foragter hende allermest, har sågar krævet, at hun bliver stenet ihjel for sin ‘uanstændighed’.

Reference
//altinget.dk /rssitem.aspx?id=745143
 
For yderlig læsning

Ikke et ord om Elmas Berke og Karen West
 
Femen aktivist får politisk asyl i Frankrig
 
Kim Poulsen: Lidt fredagssladder
 
Kvindebevægelsen FEMEN: Stop Fascisme!
 
Kronik af Elmas Berke: ‘Vi må gribe i egen barm’
 
16.000 kors international propaganda
 
‘Stalkeren og Løgneren’ – Jesper Kristensen kontra Karen West 
 
Firoozeh Bazrafkan: Karen har du set den der dokumentar om
 
Q-Freedom, højrefløjens muntre hjørne